Termeni si conditii de utilizare a site-ului elenjerii.ro

Site-ul www.elenjerii.ro denumit eLenjerii este proprietatea S.C. INSTYLE SHOES S.R.L. inregistrata in Craiova, Romania, sub J16/1305/2013, CUI 32133447 si va fi numita in continuare eLenjerii. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. elenjerii isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

 

1. Dreptul de autor a eLenjerii asupra informatiilor publicate pe site

eLenjerii garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.elenjerii.ro, dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei eLenjerii fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.elenjerii.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea eLenjerii si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul eLenjerii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului numai in limitele metionate in prezentul document.

 

2. Inregistrarea ca membru

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. INSTYLE SHOES S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este exclusiv livrarea comenzii dumneavoastra. S.C. INSTYLE SHOES S.R.L. este in curs de inscriere in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP Romania).

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru livrarea comenzii dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va finaliza comanda. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru eLenjerii (Str. Samuil Vulcan, Nr. 19, Sector 5, Bucuresti) sau pe adresa de email vanzari@elenjerii.ro, adresata catre Management. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

3. Confidentialitatea datelor personale

eLenjerii se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre eLenjerii numai in scopul declarat al acestui site, pentru a confirma si livra comenzile, si pentru a trimite informatii promotionale ale societatii.

 

4. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.elenjerii.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs).

 

5. Livrarea produselor

Livrarea se face prin Cargus Express, pe tot teritoriul Romaniei, in termen de 24-72 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra in comanda. Comenzile plasate in weekend vor fi trimise saptamana urmatoare in cursul zilei de luni. In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia.

Va rugam sa ne furnizati adresa completa la care puteti fi gasita intre orele 9-18, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in aceast interval.

Tariful per colet este de 14 RON, oriunde in tara, iar toate comenzile cu valoare de peste 300 RON, beneficiaza de transport GRATUIT.

Pentru a contacta firma de curierat va rugam apelati pentru Bucuresti 021.9330 si pentru provincie 021.9282.

Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de elenjerii.ro!

 

6. Returnarea si garantia produselor

Ordonanta Guvernului nr.130/2000 prevede urmatoarele: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

eLenjerii.ro ofera 365 de zile GARANTIE pentru orice produs achizitionat!

In cazul in care va decideti sa inapoiati anumite produse, care poate nu corespund dorintelor dumneavoastra, puteti sa o faceti conform politicii eLenjerii, in termen de 365 de zile. Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele originale eLenjerii, sa nu fie purtate sau deteriorate, documentele care l-au insotit- factura/bon fiscal). La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Puteti trimite coletul cu produsele cu o firma de curierat rapid catre sediul eLenjerii: Str. Samuil Vulcan, nr. 19, Sector 5, Bucuresti. Va rugam sa urmariti traseul acestuia si sa va asigurati ca a ajuns la sediul eLenjerii in termenul mentionat anterior.

Nu primim retururi prin Posta Romana sau colete cu ramburs! Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!

Exista posibilitatea inlocuirii produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc.

Daca vi s-a livrat un produs ce prezinta defecte, contactati echipa eLenjerii intr-un interval de 24-72h de la primirea coletului pentru a reclama aceasta situatie si ne vom asigura ca produsul sa fie inlocuit cu un produs nou acelasi model. In acest caz costurile de transport sunt suportate de eLenjerii. Contactati-ne pentru a pune la punct returul! *(retururile gratuite se fac doar prin Cargus Express).

In cazul in care doriti inlocuirea produsului returnat cu un alt model disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastra, ca si client.
Inlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferentei prin ramburs la primirea coletului. Respectiv, daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 30 de zile calendaristice prin transfer bancar in contul IBAN furnizat de catre dumneavoastra la returnarea produsului. In acest caz, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastra. Nu se returneaza cheltuielile de transport!

Orice reclamatie in ceea ce priveste comanda dvs. trebuie facuta in maxim 72h de la primirea coletului!

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru coletele primite ce au prezentat deteriorari vizibile.

 

7. Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea defectuoasa sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

 

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.elenjerii.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


  • Newsletter

  • Aboneaza-te pentru a fi la curent cu ofertele si noutatile pe care noi vi le trimitem prin email.