Livrare

Livrarea se face prin Cargus Express numai pe teritoriul Romaniei, in termen de 24-72 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra. Comenzile plasate vinerea vor fi trimise saptamana urmatoare in cursul zilei de luni. In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia. Va rugam sa folositi adresa la care puteti fi gasiti intre orele 9-18, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in aceasta perioada.

Tariful per colet este de 14 RON, iar toate comenzile cu valoare de peste 300 RON, beneficiaza de transport gratuit.

Pentru a contacta firma de curierat va rugam apelati pentru Bucuresti 021.9330 si pentru provincie 021.9282.

Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de elenjerii.ro!

 

Returnare

Dorim sa fii pe deplin multumita de produsele elenjerii.ro, insa daca din orice motiv acest lucru nu se intampla, ai intotdeauna posibilitatea de returnare.

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele originale eLenjerii precum si documentele care l-au insotit – factura/ bon fiscal, sa nu fie deteriorat). La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Va rugam sa ne trimiteti coletul prin orice firma de curierat rapid.

In cazul in care doriti schimbarea unui produs cu un alt model sau doriti restituirea banilor atunci taxele de transport vor fi suportate integral de dumneavoastra!

Nu primim retururi prin serviciul de coletarie al Postei Romane sau colete cu ramburs!

Daca produsul cu care doriti sa-l inlocuiti pe cel initial este mai scump, veti plati diferenta de pret. Daca va fi mai ieftin noi va vom rambursa diferenta.

Rambursarea banilor se face in maxim 30 zile calendaristice de la primirea coletului si a contului bancar in care doriti sa vi se ramburseze banii.

Contactati-ne pentru suport la 0766 061 009 sau pe vanzari@elenjerii.ro .


  • Newsletter

  • Aboneaza-te pentru a fi la curent cu ofertele si noutatile pe care noi vi le trimitem prin email.